Scandic Scandal's -dobermannien omistajille ja ystäville tarkoitettu leiri 


Kevätleiri 2016
 

Scandic Scandal's -kevätleiri järjestetään Räyskälässä, Lopella. Kasvatinomistajille tulee kutsu automaattisesti leirille!Kevätleiri 2015
 

Scandic Scandal's -kevätleiri järjestettiin helatorstai-viikolla Räyskälässä, Lopella.Kevätleiri 2014
 

Scandic Scandal's -kevätleiri järjestettiin helatorstai-viikolla Räyskälässä, Lopella.Kevätleiri 2013
 

Scandic Scandal's -kevätleiri järjestettiin 9.-12.5.2013 Räyskälässä, Lopella. Kouluttajina Mia Norlund, Hanna Pasanen ja Merita Rytkönen. Kokkina Harri Kenttä.Kevätleiri 2012
 

Scandic Scandal´s ja Jamtrick's  kevätleiri järjestettiin 17.-20.5.2012 Räyskälässä, Lopella.Syysleiri 2011
 

Syysleiri järjestettin 16.-18.9.2011 Räyskälässä. Oli jälleen kerran mukava tulla leireilemään: on kun kotiin tulisi kun paikka on meille jo niin tuttu. Leirille osallistui enimmäkseen vierailevia tähtösiä. Pääpäino oli tottelevaisuudella. Juhan ja Terhin kanssa oli hyvä jatkaa siitä mihin keväällä jäimme. Maalimieheksi saimme Hessu Saranpään. Keittössä meillä hyöri jälleen kerran Herri kenttä.

Kiitos Juha,Terhi, Hessu ja Harri!

Leirillä olleiden kasvattien sivulle on laitettu kuvia.

Kevätleiri 2011

Kevätleiri järjestettin jo meille niin perinteisessä paikassa Räyskälässä 27.- 29.5.2011. Tällä kertaa painotimme tottelevaisuuteen. Maastoihin ei virallisen ohjelman puitteissa menty, mutta kaikki halukaat kyllä saivat ja menivätkin metsään. Tottelevaisuuskouluttajina meillä oli Juha ja Terhi Kauppinen. Paljon hyviä vinkkejä moni saikin. Juhan tehtävän oli kisaavat koirakot. Terhillä alottelevat koirakot. Keittössä Kokkina hääri Harri Kenttä ensimmäisen kerran minun leirillä pääsi ruoka loppumaan - lienekkö makoisien ruokien ansiosta!

Kiitokset leiristä leiriläisille ja erityisesti Juha,Terhi ja Harri.

Tulos hait saavat myöhästyneen palkinnon.  Onnea Sarita ja Alma HK1 !

Sarita ja Alma HK1Leiri 2010

Vuoden 2010 leiri järjestettiin 27.- 29.8.2010 Räyskälässä. Myöhäinen ajankohta valittiin Alman pentujen vuoksi - näin ollen nekin omistajineen pääsivät osallistumaan ja tutustumaan harrastamisen iloihin. Leirillä oli taaskin mukavasti osallistujia. Koirina oli omia kasvatteja sekä vierailevia tähtösiä, joista on jo tullut vakioporukkaa meidän leirillä. Sää oli mitä mainioin, mutta myöhäisen ajankohdan vuoksi välillä kovin kylmä.

Tänä vuonna meillä ei ollut virallista kouluttajaa. Jarnon ja Riikan johdolla pennut pääsivät tutustumaan hakuun. Vanhemmat kasvatit puolestaan jälkeen minun johdolla. Pennut ohjasti jäljen osalta Carita ja Mira. Monelle taisi hiukan siinä kipinä tarttuakin. Koiria leikitti puolestaan Marko. Jokaisen leirillä olleen koiran galleriaan on laitettu kuvia.


Kiitos kaikille kasvattien omistajille, että annatte minulle mahdollisuuden nähdä minkälaisia koiria olen saanut aikaan ja kuinka te viette niitä eteenpäin. Lisää kuvia leiristä löytyypi täältä.


MeritaLeiri 2009

Leiri järjestettiin perinteisesti Räyskälässä 5.-7.6.2009. Leirille osallistui kaikkiaan parisenkymmentä ihmistä. Kasvattejani oli paikalla jälleen kerran kiitettävästi. Nämä leirit ovat olleet minulle erittäin hyvä tilaisuus seurata kasvattieni kehitystä, luonnetta ja työskentelyhalukkuutta sekä tietysti vaihtaa kuulumisia omistajien kanssa.


Jälkiryhmä koostui lähes kokonaan omista kasvateista. Muutama erirotuinenkin eksyi leirille: Ira, Vinni, Säde ja Riikan kääkät :)

Hakukouluttajana oli Jarno Rantanen ja tottiskouluttajana Tero Hyrskylahti. Tottisryhmään oli kaikkien pakko osallistua :)

Ensimmäistä kertaa meillä oli leirikilpailujakin. Voittajiksi selviytyi Eija, Harri, Johanna ja koiravahvistus jonka ehdottomasti kilpailuun tarvitsi, oli Iines.


Sää ei ollut meille tällä kertaa suosiollinen, en edes muista koska viimeksi on kesäkuussa tarvittu toppavaatteita... Kylmä sää ei kuitenkaan haitannut, kaikilla oli iloinen mieli.

Leirinuotiolla ei ilta venynyt kovinkaan myöhäiseksi, viimeiset vetäytyivät yöpuulle joskus kahden kieppeillä.


Lapsivahvituksemme Nikke, Onni ja Nella yrittivät kovasti onkia meille kalaakin, mutta liekö madot kadonneet maan alle kylmää pakoon. Kun ei ole matoja, ei tule kalaakaan.

Erityiskiitokset hakukouluttaja Jarno Rantaselle ja tottiskouluttaja Tero Hyrskylahdelle! Kiitos kaikille leiriläisille mukavasta seurasta! Suurkiitos myös kokki-Heidille, ruoka oli erinomaista ja sitä oli riittävästi :)

Kuvia leiristä löytyy täältä.


MeritaLeiri 2008

Scandic Scandal's- ja Darya's-koirien kevätleiri järjestettiin tänäkin vuonna Räyskälän leirikeskuksessa Lopella 6.-8.8.2008. Paikalla oli mukana kiitettävästi kasvattejani! Kiitos kun tulitte paikalle ja sain seurata toimintaanne.

Sää suosi meitä tänäkin vuonna,ja kuviakin tuli otettua taas reippaasti.


Leirikuvia löytyy osallistujien kohdalta, eli Leevi, Lilli, Sulo, Gira, Romeo ja Alma. Enemmän kuvia löytyy täältä.

Suuri kiitos kaikille kouluttajillemme:
maalimies Jari Laakso
jälkikouluttaja Kirsi Lankola
hakukouluttaja Jarno Rantanen
sekä tietysti kokillemme Nanna Moisiolle!

Leirin tavoite saavutettiin, leiriläiset saivat uusia ideoita ja motivaatiota tuleviin treeneihin ja koitoksiin :)


Merita

Leiri 2007

Järjestimme Tarja Ivakon (Darya's dobermanns & miniature schnauzers) kanssa ensimmäiset ”Kasvattipäivät”-leirin Räyskälässä äitienpäiväviikonloppuna, 11.-13.5.2007. Paikalle tuli todella kiitettävästi kasvatteja treenailemaan koiriensa kanssa.Leirillä oli jälkikouluttajina Maikku Mönkkonen ja Riitta Karjalainen. Moni saikin hyviä vinkkejä jatkoa varten jälkikonkareiltamme. Haussa piti olla Kirsi Lankola, mutta oman koiran loukkaantumisen vuoksi Kirsi joutui perumaan leirin. Parin tunnin varoitusajalla saimme hakukouluttajaksi Marikan.

Tottelevaisuuskouluttajana toimi Tarja Ivakko. Kyökissä hyöri Carita Heinonen ja Harri Kenttä.


Suuri kiitos kouluttajille neuvoistaan ja keittiölle ruuista!

Sää oli meille suosiollinen ja moni paloikin tottiskentän laidalla. Kuvia päivitellään pikkuhiljaa sivulle. Niitä tuli räpsittyä todella ruhtinaallisesti, itseltäni loppui muisti kesken. Tiedän varautua seuraavaan leiriin isommalla muistikortilla.


Oli mukava päästä keskustelemaan oikein ajan kanssa omistajien kanssa, vaikka tuntui että leiri loppui kesken. Meillä oli kilpailujakin suunniteltu mutta emme niitä kerennyt pitämään.

Tuttu näky, kaaos lenkillä...
Jälkiryhmä Maikun opastuksessa
TottisteoriaaLisää kuvia leiristä löytyy täältä.


Merita© Scandic Scandal's Dobermanns
Kopiointi kielletty!